KreaTúra Marketing Podcast Logo
Keresés
Close this search box.

Mesterséges Intelligencia Gyorstalpaló Filó Angélával – #24/7,8,9

Mesterséges Intelligencia gyorstalpaló Filó Angélával 1. rész

Mesterséges Intelligencia Gyorstalpaló Filó Angélával – #24/7,8,9

Adásunk vendége Filó Angéla Katalin először azt gondolta ez csak egy hype, ám idővel szabályos Terminátor-félelme alakult ki a mesterséges intelligenciától.

Ez túl okos és túl gyors. Átveszi felettünk a hatalmat? – kérdezte magától. Másfél év elteltével és számos tréningen túl arra ösztönöz, hogy beszélgessünk az új barátunkkal. Ha jól csináljuk, egy olyan tandemben találjuk magunkat, ahol a kormány a mi kezünkben van.

Miről lesz szó az adásban?

Ráadásul az aranyhalakkal ellentétben a memóriáját nem veszíti el pár perc után, így a promptjaidat tetszőleges időben folytathatod.

A megcsinálós marketinglány elmondja, hogyan lehet válság idején budgetot optimalizálni. Látta, hogyan lehet milliárdokból marketinget csinálni és mi működik egy kkv-nál. Spoiler: költséget kell vágni, de nem mindegy miből és mennyit.

Az AI-t megkedvelte, nem tudná elképzelni az életét nélküle. Adásunkban elmondja mit gondol a Melrose Place-ről, a Pareto-elvről és a profról, aki 75 évesen minden műtét előtt bedob egy felest.

Lesz szó Geminiről, Dall-E-ről, a hallucinációról, arról, hogy miért keres többet egy burkoló, mint egy kezdő marketinges és mi az a 6 lépés, amit minden promptnak tartalmaznia kell. Te tartod a tempót az AI-val? Ha igen, azért, ha nem, akkor meg amazért nézz bele az adásunkba!

Facebook
LinkedIn
Twitter